logo_top_bannermod2

Start Företaget

Välkommen till Elastolan

Elastolan grundades 1974 och dess direkta föregångare var en av de första företag som började tillverka polyuretanuretangummi i Sverige. Idag sysslar Elastolan även med arbeten i sprayad polyuretan/urea samt stora och små jobb inom vattenskärning.

Elastolan tillverkar kundspecifika industriprodukter i polyuretangummi. Några av våra produkter är valsar, formgods, omsbeläggningar samt lager och hjul. Vulkat polyuretangummi är samlingsnamnet för slitstarka, sega och elastiska material över hela det gummielastiska hårdhetsområdet och intar en särställning.

Den bärande idén för verksamheten är att ha största möjliga mångfald beträffade olika kvalitéer, hårdheter och praktiska tillämpningar samt i kundens tjänst finnas med från idé- och utvecklingsstadiet fram till prototyp och produktion.

Vi jobbar ständigt med utvecklingsarbetet för både användningsområden och tekniska tillämpningar av våra metoder, kvalitéer och efterbearbetning.

Elastolan har både konstruktion och tillverkning under samma tak vilket är en bidragande faktor till vår mångkunnighet inom polyuretangummitillverkning.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.


 

logoweb_elastolan2_black
Besöksadress: Ängsvägen 4, Tierp
Telefon: 0293-12 000
E-post: info@elastolan.se